RealValue

RealValue

2778
0
ngabagikeun

This indicator is my attempt to estimate the real market value. The idea was to create something that changes direction much slower than market price, and is better fitted than moving average.

Indicator moves up, if price is above it and also moves up, and down, if price is below it and also moves down, with speed proportional to average of differences between minimums and maximums of bars from Period given as a parameter.
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

RealValue is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

RealValue provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install RealValue.mq4?

  • Download RealValue.mq4
  • Copy RealValue.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on RealValue.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator RealValue.mq4 is available on your Chart

How to remove RealValue.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
RealValue

ngabagikeun
artikel saméméhnaRealValueExtended
artikel NextMA Lock

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply