SDX-TzPivots

SDX-TzPivots

1228
0
ngabagikeun

Calculation of pivot and similar levels based on time zones.

If you want to modify the colors, please scroll down to line 200 and below (where it saysCalculate Levels”) and change the colors. Valid color names can be obtained by placing the cursor on a color name (e.g. somewhere in the wordOrangeand pressing F1).
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

SDX-TzPivots is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

SDX-TzPivots provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install SDX-TzPivots.mq4?

  • Download SDX-TzPivots.mq4
  • Copy SDX-TzPivots.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on SDX-TzPivots.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator SDX-TzPivots.mq4 is available on your Chart

How to remove SDX-TzPivots.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
SDX-TzPivots

ngabagikeun
artikel saméméhnaToolBox
artikel NextMA Triple Median

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply