walungan leutik

walungan leutik

11253
0
ngabagikeun

The indicator marks the bars, the size of which exceeds the value specified in the settings. The body of the bar, the opening price and the closing price of the bar are taken into account.

Description of the indicator settings:

  • Bars_Size — the minimum bar size in points.
bar size

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Stream is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Stream provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Stream.mq4?

  • Download Stream.mq4
  • Copy Stream.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Stream.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Stream.mq4 is available on your Chart

How to remove Stream.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhnaPattern
artikel Nexttitik-titik

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply