Musieum

Musieum

11514
0
ngabagikeun

inpo nu disayagikeun:

Button to change the timeframe, or to put it in auto mode.
Button + jeung – to change the lot size, anjeun bisa make “P” jeung “M” potong kompas nepi ka ngarobah ukuran pisan.
garis 1 : Lot Size / countdown of the current candle / the price at the mouse position.
garis 2 : Pip value in your currency / Atr / swap Toko / swap ngajual.
garis 3 : Average pips in the last 20 period of the timeframe choose / the same information but in money.
garis 4 : Same thing but in the last 10 jaman.
garis 5 : Same thing but in the last 5 jaman.
garis 6 : Same thing in the actual candle.
garis 7 : Sumebar di pips / the percentage of spread over the average 5 jaman / sumebar di mata uang Anjeun.
garis 8 : When you click on the chart you can have in your currency the value between the actual price and the mouse click / idem in Pips / the mouse click price.
garis 9 : Lamun anjeun mindahkeun mouse nu, you can have the number of pips between Open and Close of a candle / the Pips between High and Low of the candle / the datetime of the candle.
dina pilihan:
You can activate the range of the period choose.
You can activate the Estimated Time of Arrival of your take profit.
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Musieum nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Musieum nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install ToolBox.mq4?

  • download ToolBox.mq4
  • Salinan ToolBox.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina ToolBox.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator ToolBox.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun ToolBox.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
Musieum

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply