ToolBox

ToolBox

1295
0
ngabagikeun

Information provided:

Button to change the timeframe, or to put it in auto mode.
Button + jeung – to change the lot size, you can useP” jeung “M” shortcut to change lot size.
Line 1 : Lot Size / countdown of the current candle / the price at the mouse position.
Line 2 : Pip value in your currency / Atr / Swap Buy / Swap Sell.
Line 3 : Average pips in the last 20 period of the timeframe choose / the same information but in money.
Line 4 : Same thing but in the last 10 jaman.
Line 5 : Same thing but in the last 5 jaman.
Line 6 : Same thing in the actual candle.
Line 7 : Spread in Pips / the percentage of spread over the average 5 jaman / spread in your currency.
Line 8 : When you click on the chart you can have in your currency the value between the actual price and the mouse click / idem in Pips / the mouse click price.
Line 9 : When you move the mouse, you can have the number of pips between Open and Close of a candle / the Pips between High and Low of the candle / the datetime of the candle.
In options:
You can activate the range of the period choose.
You can activate the Estimated Time of Arrival of your take profit.
 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

ToolBox is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ToolBox provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install ToolBox.mq4?

  • Download ToolBox.mq4
  • Copy ToolBox.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on ToolBox.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator ToolBox.mq4 is available on your Chart

How to remove ToolBox.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:
ToolBox

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply