Artikel anyar

Indikator yen ngrugekake TCTerms poros saiki ing wektu nyata, tinimbang nggunakake data sajarah, with a choice of pivots and adjustability for all...

Menehi tingkat Fibonacci otomatis kanggo dina sadurungé lan minggu sadurungé. The core is to calculate the start and end times of yesterday or last week....

Indikator apik kanggo sing nggunakake patters jodhog, highlights lilin tatanan Doji ing sembarang timescale ing wektu nyata. Doji detector lilin histogram karo tandha &...

Trend Indikator kekuatan kanggo kabeh wektu pigura. Percepatan / ndadeake munggah nganthi Indikator (AC) percepatan ngukur lan sing ndadeake munggah nganthi saka pasukan nyopir saiki. This indicator will change direction before...

Nempatno pribadi anyar ing pucuk driji kanggo ngaktifake gampang, dagang liyane akurat. Katrangan: Button to change the timeframe, or to put it in auto mode. Button + lan - to...

Migunakake uga ngerti Indikator nanging panggonan ing jendhela sperate kanggo kajelasan maksimum ing sembarang wektu pigura. This indicator displays the color of the...

A njupuk beda ing saben obah, Indikator iki ngindari masalah redraw nggawe luwih akurat kanggo dagang gaya. The Hodrick Prescott Filter (HPF)...

Nggunakna gagasan konco Indikator Ichimoku nanging ditrapake menyang angka RSI lan ngrugekake ing jendhela kapisah. Accurate identifier of momentum and...

Indikator gaya apik cocok kanggo dawa sembarang. Description: Lagrange's interpolation polynomial is used for the determination of the function on the basis of the given...

solusi prasaja supaya lungguh nonton layar kanggo jam ing mburi, muter tandha nalika trendline wis bejat. Great for day traders...