3-Chart Candle – Indikator

3-Chart Candle – Indikator

10464
0
Share

Pengarang:

I am not aware of other similar type of chart. Nanging, please let me know if I am infringing on someone else work.

I wanted to find out if there was useful information to be displayed from the London open to the New York Close.

It is made of 3 candles per trading day:

London Open to New York Open

New York Open to London Close (Power hours)

London Close to New York Close

I also added afunnynumber to offset the chart itself. See below. Any suggestions welcome.

Rekomendasi:

  • Works only on 1 hour timeframe
  • Timeoffset variable is the offset (in hours) between GMT and your MT4 Broker’s time
  • SBnumber variable is a funny number used to offset the whole group of candlesticks. It gives sometime surprising results.
  • Displays better on a line chart

MT4 pratondho – Download Instructions

3-Chart Candle – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

3-Chart Candle – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install 3-Candle Chart – indicator.mq4?

  • Download 3-Candle Chart – indicator.mq4
  • Copy 3-Candle Chart – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on 3-Candle Chart – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator 3-Candle Chart – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove 3-Candle Chart – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

3-Chart Candle – Indikator

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply