3 Days Hi Lo

3 Days Hi Lo

8790
0
Share

Real author:

dXerof

This indicator draws support & resistance lines based on High and Low of a daily candle three days ago.

3dayshilo

MT4 pratondho – Download Instructions

3 Days Hi Lo is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

3 Days Hi Lo provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal 3 Days Hi Lo.mq4?

  • download 3 Days Hi Lo.mq4
  • Copy 3 Days Hi Lo.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen ing 3 Days Hi Lo.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • indikator 3 Days Hi Lo.mq4 is available on your Chart

Carane mbusak 3 Days Hi Lo.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Share
artikel sadurungegaris - Indikator
artikel Nextmomentum

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply