Mor – Indikator

Mor – Indikator

9838
0
Share

The indicator MoR.

RSI_Timeframe=0; //0=current chart,1=m1,5=m5,15=m15,30=m30,60=h1,240=h4,etc
RSI_Period=10;
RSI_Applied_Price=0; //0=close, 1=open, 2=high, 3=low, 4=(high+low)/2, 5=(high+low+close)/3, 6=(high+low+close+close)/4
MA1_Period=10;
MA1_Method=1; // 0=SMA, 1=EMA, 2=SMMA, 3=LWMA
MA2_Period=30;
MA2_Method=1; // 0=SMA, 1=EMA, 2=SMMA, 3=LWMA

MT4 pratondho – Download Instructions

Mor – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Mor – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install MoR – indicator.mq4?

  • Download MoR – indicator.mq4
  • Copy MoR – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on MoR – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator MoR – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove MoR – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Mor – Indikator

Share
artikel sadurungeTrand - Indikator
artikel NextT3.Lnx - Indikator

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply