kanggo B

kanggo B

13160
0
Share

Description:

Parabolic SAR on the M1 from all Time Frames

You may change the input parameters:

  • Step (standar 0.02),
  • Maximum (standar 0.2),
  • MaShift (standar 0)

gambar:

MT4 pratondho – Download Instructions

Para B is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Para B provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Para B.mq4?

  • Download Para B.mq4
  • Copy Para B.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Para B.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Para B.mq4 is available on your Chart

How to remove Para B.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Share
artikel sadurunge4 mau

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply