Stalin – Indikator

Stalin – Indikator

10613
0
Share

The Buy/Sell signals of the indicator are based on crossover of two Moving Averages (MA) with different periods.

The indicator has the following features:

1. Filter, based on RSI (Index Strength relatif) Indikator.

2. Movement confirmation filter.

3. Flat movement filter.

The checks are based on the 1st bar (completed).

MT4 pratondho – Download Instructions

Stalin – Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Stalin – Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install STALIN – indicator.mq4?

  • Download STALIN – indicator.mq4
  • Copy STALIN – indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on STALIN – indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator STALIN – indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove STALIN – indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak
XM-no-simpenan-bonus

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Stalin – Indikator

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply