Најнови членови

  Индикатори MT4 - Download Instructions is a Metatrader 4 (MT4) индикатор и суштината на индикатор forex е да се трансформира на акумулираните историја ...

  Индикатори MT4 - Download Instructions is a Metatrader 4 (MT4) индикатор и суштината на индикатор forex е да се трансформира на акумулираните историја ...

Индикаторот е втор по втор тајмер свеќа не се зависни од влезните крлежи. Индикаторот има три функции: Индикаторот ќе брои надолу останатите свеќа време. Кај...

Doji свеќа хистограм детектор со предупредување & Е-notfication. Ова е показател за откривање шема шема, може да се открие DOJI свеќа и да се подготви хистограм, со ...

Индикаторот црта две линии кои ја претставуваат разликата помеѓу две валути добиени од три пара / валути. Тоа важи и за EURUSD, EURJPY, GBPUSD, GBPJPY, USDCHF или ...

Овој индикатор е бесплатна верзија на Алфа Тренд ловец PA. Дополни за Алфа Тренд ловец (ATS) индикатор. Овој индикатор се однесува на цената акција да се ...

Овој индикатор ќе помогне во дефинирањето на м-р (подвижна Просечна) за еден одреден временски период само. Кога временска рамка се менува, овој индикатор за автоматско прилагодување поставување нејзината нова временска рамка ...

Овој индикатор е мојот обид да се процени реалната пазарна вредност. Идејата беше да се создаде нешто што го менува правецот многу побавно од пазарот ...

Овој индикатор е мојот обид да се процени реалната пазарна вредност. Проширена верзија на мојот RealValue индикатор со нов параметар кој го прави ...

индикатор цик-цак стрелка се базира на вграден во цик-цак индикатор кој го заменува линија делот со стрелка.   Индикатори MT4 - Download Instructions is a Metatrader...