Shkrimet e fundit

Një stil tradicional japonez tabelë që jep një tregues me sy të qartë të drejtimit të tregut dhe forcën e trendit në të gjitha afatet kohore. Listat Kagi janë ...

Vë trendin aktual për palë të ndryshme të monedhës onto çdo tabelë. Për ata që kërkojnë diversifikim në çifte të shumta në strategjinë e tyre tregtare,...

Vë të dhënat e prirje në një të lehtë për të kujtoj bar. Blu është up, kuqe është poshtë. Punon në çdo kohe. tregues prirje me një numër ...

Një tregues i madh për ata që si një tabelë uncluttered. Paraqet forcën prirje në formë të thjeshtë shigjetë, theksuar prapësimit. Thjesht tregtisë në drejtim ...

Merr tregues RSO Wilder dhe paraqet të dhënat në formë oshilator. Relative oshilator Forca apo RSO është një version oshilator i RSI. RSI si një tregues i fuqishëm dhe i saktë është shumë ...

Një mjet për të ndihmuar të mbajtur histori të dhëna të sakta për testim efektive mbrapa dhe kështu me radhë. Traders of all varieties have increasingly dependent on mt4's automated...

Një tregues i bazuar në punën e autorit njohur tregtare Daryl Guppy. Ajo është e përbërë nga 6 EMAS e 3, 5, 8, 10, 12 dhe ...

Zgjeron në treguesin RSI Welles Wilder, përshtatura për përdorim më të madhe periudhë kohore. Ideja kryesore e RSI propozuar është më mirë të zbuluar sinjal overbought / oversold ...

Dobishme në ndonjë afat kohor, por të dizajnuara të vërtetë për Scalping, ndryshon ngjyrën për të treguar pozicionet më të mira për hyrje në kohë reale. komponentet kryesore janë në shkallë veza, ATR / boshti,...

Çmimi vlerësua pas tregues Welles Wilder për të gjitha afatet kohore. Kur Wilder prezantoi tregues relativ fuqia, ai rekomandoi duke përdorur një RSI 14-ditore.. Që atëherë,...