LATEST ARTICLES

Hiji gaya bagan Jepang tradisional nu mere hiji indikator visually jelas tina arah pasar jeung kakuatan trend peuntas sagala pigura waktos. The Kagi Charts are...

Nyimpen trend ayeuna pikeun sagala rupa pasang mata uang onto bagan wae. Pikeun maranéhanana anu néangan Tumuwuhna di sababaraha pasang dina strategi dagang maranéhanana,...

Nyimpen data trend kana hiji gampang visualize bar. Biru nyaéta up, beureum téh ka handap. Jalan kana sagala pigura waktos. Trend indicator with a multitude...

Hiji indikator hébat pikeun maranéhanana yén resep hiji bagan uncluttered. Presents kakuatan trend di formulir panah basajan, panyorot reversals. Simply trade in the direction...

Takes Wilder’s RSO indicator and presents the information in oscillator form. Relatif Kakuatan osilator atawa RSO pérsi osilator of RSI. RSI as a powerful and accurate indicator is very...

Hiji alat pikeun mantuan tetep sajarah data akurat pikeun nguji deui éféktif jeung saterusna. Traders of all varieties have increasingly dependent on mt4's automated...

Hiji indikator dumasar kana karya pangarang dagang kawentar Daryl Guppy. Ieu kasusun ku 6 EMAs tina 3, 5, 8, 10, 12 and...

Expands on indikator RSI Welles Wilder urang, tailored keur gedé waktos jaman pamakéan. The main idea of the proposed RSI is better detect the signal overbought/oversold...

Mangpaat kana timeframe wae tapi bener dirancang pikeun scalping, robah warna nepi ka nembongkeun posisi Éntri pangalusna sacara real waktos. komponén utama nyaéta skala pip, ATR / pangsi,...

acclaimed harga handap indikator Welles Wilder urang pikeun sakabéh pigura waktos. Nalika Wilder ngawanohkeun Index Kakuatan relatif, anjeunna dianjurkeun maké RSI 14 poé.. Ti saprak éta,...