3-Candle Chart – indikator

3-Candle Chart – indikator

6588
0
ngabagikeun

nu ngarang:

I am not aware of other similar type of chart. Sanajan, please let me know if I am infringing on someone else work.

I wanted to find out if there was useful information to be displayed from the London open to the New York Close.

It is made of 3 candles per trading day:

London Open to New York Open

New York Open to London Close (Power hours)

London Close to New York Close

I also added afunnynumber to offset the chart itself. See below. Any suggestions welcome.

saran:

  • Works only on 1 hour timeframe
  • Timeoffset variable is the offset (in hours) between GMT and your MT4 Broker’s time
  • SBnumber variable is a funny number used to offset the whole group of candlesticks. It gives sometime surprising results.
  • Displays better on a line chart

MT4 Indikator – Undeur Parentah

3-Candle Chart – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

3-Candle Chart – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install 3-Candle Chart – indicator.mq4?

  • Download 3-Candle Chart – indicator.mq4
  • Copy 3-Candle Chart – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on 3-Candle Chart – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator 3-Candle Chart – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove 3-Candle Chart – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

3-Candle Chart – indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply