3 Level ZZ Semafor

3 Level ZZ Semafor

40575
0
ngabagikeun

It is a simple indicator that places semaphore points on the maximum and minimum of a higher, medium and lower period.

The basis of the zigzag calculation is the algorithm by klot.

Main settings:
Period1=5; Periods are set. If you want to remove a semaphore, set 0.
Period2=13;
Period3=34;

Dev_Step_1=”1,3″; Deviation and step of each period are set. Two figures comma separated. Deviation and step are like in a simple Zigzag.
Dev_Step_2=”8,5″;
Dev_Step_3=”21,12″;
Symbol_1_Kod=140; The semaphore symbol on a chart can be changed. The figure is the current symbol code.
Symbol_2_Kod=141;
Symbol_3_Kod=142;

This indicator was written during the current work of creating an algorithm of an Expert Advisor according to the systemfolding rule by Likhovidov”.

You can read about the creation of the algorithm offolding rule by Likhovidovhere: http://forum.profiforex.ru/showthread.php?p=15660#post15660

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

3 Level ZZ Semafor is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

3 Level ZZ Semafor provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install 3 Level ZZ Semafor.mq4?

  • download 3 Level ZZ Semafor.mq4
  • Nyalin 3 Level ZZ Semafor.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Katuhu klik 3 Level ZZ Semafor.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • indikator 3 Level ZZ Semafor.mq4 is available on your Chart

Kumaha carana miceun 3 Level ZZ Semafor.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: 3 Level ZZ Semafor

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply