akselerator osilator (AC)

akselerator osilator (AC)

17827
0
ngabagikeun

Trend indikator kakuatan pikeun sakabéh pigura waktos.

Akselerasi / Deceleration Indikator (AC) akselerasi ukuran na deceleration tina gaya nyetir ayeuna. Indikator ieu bakal ngarobah arah méméh sagala parobahan gaya nyetir, nu mana, eta péngkolan na, bakal ngarobah arah na sateuacan hargana. Lamun sadar Akselerasi yén / Deceleration mangrupakeun sinyal hiji peringatan saméméhna, méré Anjeun kaunggulan dibuktikeun.

Garis naught dasarna mangrupa titik dimana kakuatan nyetir téh dina kasaimbangan jeung akselerasi dina. Mun Akselerasi / Deceleration leuwih luhur batan naught, lajeng ieu biasana leuwih gampang pikeun akselerasi neruskeun gerakan luhur (sabalikna dina kasus lamun handap naught). Teu kawas bisi kalawan Awesome osilator, eta teu dianggap salaku sinyal lamun garis naught geus meuntas. Hijina hal anu perlu dipigawé pikeun ngadalikeun pasar jeung nyieun kaputusan anu lalajo pikeun parobahan dina warna. Pikeun nyalametkeun diri reflections serius, anjeun kudu apal: anjeun teu bisa meuli kalayan bantuan Akselerasi / Deceleration, lamun kolom ayeuna geus warna beureum, jeung anjeun teu tiasa ngajual, lamun kolom ayeuna geus warna héjo.

Upami anjeun ngasupkeun pasar dina arah gaya nyetir (indikator leuwih luhur batan naught, lamun meuli, atawa éta leuwih handap naught, lamun ngajual), lajeng nu peryogi ukur dua kolom héjo mésér (dua kolom beureum pikeun ngajual). Lamun gaya nyetir diarahkeun ngalawan posisi ka dibuka (Indikator handap naught pikeun meuli, atawa saluhureuna ti naught pikeun ngajual), konfirmasi a ieu diperlukeun, ku kituna, hiji kolom tambahan anu diperlukeun. Dina hal ieu indikator nya éta némbongkeun tilu kolom beureum leuwih garis naught pikeun posisi pondok tur tilu kolom héjo handap garis naught pikeun posisi panjang.

balitungan

AC bar bagan nya éta selisih nilai 5/34 tina nyetir gaya bar chart tur 5-jaman pindah basajan rata, dicokot tina éta bar bagan.

AO = SMA(harga median, 5)-SMA(harga median, 34)

AC = TO-SMA(TO, 5)

di mana:

  • SMA - Basajan Pindah Rata-rata;
  • AO - Awesome osilator.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

akselerator osilator (AC) nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

akselerator osilator (AC) nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install akselerator osilator (AC).mq4?

  • Ngundeur akselerator osilator (AC).mq4
  • Salinan akselerator osilator (AC).mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina akselerator osilator (AC).mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator akselerator osilator (AC).mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun akselerator osilator (AC).mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

akselerator osilator (AC)
ngabagikeun
artikel saméméhnaMusieum
artikel NextDoji Lilin deteksi

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply