akumulasi Distribusi

akumulasi Distribusi

20498
0
ngabagikeun

Usable sakuliah pigura waktos, Indikator ieu dumasar kana harga jeung volume, sarta bisa dipaké pikeun ngonfirmasi validitas belah di pasar.

Akumulasi / Distribusi Indikator Téknis ditangtukeun ku parobahan harga na volume. The volume acts as a weighting coefficient at the change of price — the higher the coefficient (polumeu) nyaeta, nu gede sumbangan ti robah harga (keur jaman ieu waktos) bakal di nilai tina indikator.

n kanyataan, Indikator ieu téh varian indikator beuki ilahar dipaké Dina Balance Jilid. Duanana dipaké pikeun mastikeun parobahan harga ku cara maké ngukur volume masing-masing tina jualan.

Nalika indikator akumulasi / Distribusi tumuwuh, eta hartina akumulasi (dibeuli) tina hiji kaamanan nu tangtu, salaku dibagikeun overwhelming tina volume jualan anu patali jeung hiji trend luhur harga. Nalika indikator pakait, eta hartina distribusi (jual) utama dina hal pangamanan, sakumaha lolobana jualan lumangsung salila gerak harga handap.

Divergences antara akumulasi / indikator Sebaran jeung harga utama dina hal pangamanan nunjukkeun parobahan upcoming harga. Salaku aturan, bisi tina divergences sapertos, nu kacenderungan harga ngalir di prah di mana ngalir indikator. kituna, lamun indikator anu tumuwuh, jeung harga utama dina hal pangamanan ieu muterna, a turnaround tina harga kudu diharepkeun.

balitungan

A dibagikeun tangtu volume poéan ieu ditambahkeun atawa dicokot tina nilai akumulasi kiwari indikator. The nearer harga nutup kana harga maksimum poé téh, nu leuwih luhur nu dibagikeun ditambahkeun bakal. The nearer harga nutup kana harga minimum dina sapoe geus, nu leuwih gede di dibagikeun dicokot bakal. Lamun harga nutup persis di antara maksimum sarta minimum dina sapoe, éta nilai indikator tetep unchanged.

A / D(abdi) =((deukeut(abdi) – saeutik(abdi)) – (luhur(abdi) – deukeut(abdi)) * jilid(abdi) / (luhur(abdi) – saeutik(abdi)) + A / D(i-1)

di mana:
A / D(abdi) - pentingna tina Indikator tina akumulasi / Distribusi pikeun bar ayeuna;
deukeut(abdi) - harga sahiji nutup bar;
saeutik(abdi) - harga minimum bar;
luhur(abdi) - harga maksimum bar;
jilid(abdi) - volume;
A / D(i-1) - pentingna tina Indikator tina akumulasi / Distribusi pikeun bar saméméhna.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Akumulasi Distribusi mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Akumulasi Distribusi nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install akumulasi Distribution.mq4?

  • Ngundeur akumulasi Distribution.mq4
  • Nyalin akumulasi Distribution.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina akumulasi Distribution.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator akumulasi Distribution.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun akumulasi Distribution.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

akumulasi Distribusi

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply