Awesome Signal Extended Awesome

Awesome Signal Extended Awesome

23437
0
ngabagikeun

This is only extension of the standard indicator Awesome.

What is changed:

1. A signal line is drawn.

2. Option of setting quick, slow and signal lines (for analyzing a chart upon Advanced Get parameters: 5-17-5, 5-34-5, 10-70-10 jeung sajabana).

3. Option of shifting the signal line (Advanced Get: supplements DMA 5-5 may serve as an additional signal)

Successful search for 4 jeung 5 waves (as of No. 1,2 of Advanced Get)

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Awesome Signal Extended Awesome is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Awesome Signal Extended Awesome provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Awesome Signal Extended Awesome.mq4?

  • Download Awesome Signal Extended Awesome.mq4
  • Copy Awesome Signal Extended Awesome.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Awesome Signal Extended Awesome.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Awesome Signal Extended Awesome.mq4 is available on your Chart

How to remove Awesome Signal Extended Awesome.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: Awesome Signal Extended Awesome

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply