Bal – indikator

Bal – indikator

7774
0
ngabagikeun

The same Bollinger bandsin a separate window, with fractional deviations and the choice of the method of price and MA calculation.

The orginal of the indicator code is mercilessly copied from the Bands.mq4 by MetaQuotes Software Corp., respect to you for it.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Bal – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Bal – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Ball – indicator.mq4?

  • Download Ball – indicator.mq4
  • Copy Ball – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Ball – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Ball – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Ball – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Bal – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnanyaho - indikator
artikel NextVegas - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply