Bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line

Bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line

18669
0
ngabagikeun

Indikator Ieu nembongkeun kakuatan mumbul, penting pisan pikeun posisi breakout atanapi retracement dina sagala pigura waktos.

I dipaké lebar rentang sakumaha ukuran pikeun ngukur (kawas osilator klasik). Vérsi ieu teu nganggo rubak rentang. It uses simpangan ti garis puseur gantina. Jeung garis puseur anu rata pindah ti Jalur Tango.

ratio ganda = 0;

//— bar Sumebarna

ganda sp =(luhur[k]-saeutik[k]);

//— teu DownBar

upami(!(nutup[k-1]-sp * 0.2>nutup[k]))

{

ratio = -1 *(saeutik[k]/TangoMaBuffer[k])+2;

sumpos + =(nutup[k]-saeutik[k])*babandingan;

}

//— teu UpBar

upami(!(nutup[k-1]+sp * 0.2<nutup[k]))

{

ratio = -1 *(luhur[k]/TangoMaBuffer[k])+2;

sumneg + =(luhur[k]-nutup[k])*babandingan;

}

mamerkeun:

  • Tambah histogram - mintonkeun kakuatan mumbul up ti lows.
  • Majalengka histogram - mintonkeun kakuatan mumbul ka handap ti highs.
  • garis sinyal - bédana antara tambah / dikurangan [ (tambah – kirang) * ABS((tambah-dikurangan) / (tambah + dikurangan)) ].
  • Bulao kotak - kakuatan uptrend (rata-rata garis Signal).
  • kotak beureum - kakuatan downtrend (rata-rata garis Signal).
  • Slow Line - rata-rata garis Signal (bentang panjang).

Jandéla bagan nyaeta Tango Line (Vérsi 1.1).

setélan:

//— parameter input

input int InpRangePeriod = 20; // Range Period

input int InpSlowing = 3; // slowing

input int InpAvgPeriod = 14; // Avg Period

input bool InpUsingVolumeWeight = leres; // ngagunakeun TickVolume

input ganda InpReversalNoiseFilter = 5; // Noise Filter

input color InpSigColor=DarkSlateBlue; // sinyal Warna

input color InpSlowColor=Navy; // slow Warna

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line is Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4?

  • Download Indikator bounce Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4
  • Nyalin bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator bounce indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Bounce Indikator Kakuatan 2.0 kalawan Tango Line
ngabagikeun
artikel saméméhnaWRB
artikel Nextstokastik Ngan

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply