Cloq – indikator

Cloq – indikator

8385
0
ngabagikeun

The indicator displays the time of the trading session.

//   CloqCorner - 0 = top left, 1 = top right, 2 = bottom left, 3 = bottom right
//   DispGMT- Display GMT Time
//   DispLocal - Display Local Time
//   DispLondon - Display London Time
//   DispTokyo - Display Tokyo Time
//   DispNY - Display New York Time
//   DispBroker - Display Brokers Time
//   LabelColor - Color of city label
//   ClockColor - Color of clock

parameter input:

extern int         CloqCorner   =2;
extern bool         DispGMT     =true;
extern bool         DispLocal  =true;
extern bool         DispLondon  =false;
extern bool         DispTokyo  =false;
extern bool         DispNY     =false;
extern bool         DispBroker  =true;
extern color        LabelColor  =Black;
extern color        ClockColor  =Black;

Cloq

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Cloq – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Cloq – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Cloq – indicator.mq4?

  • Download Cloq – indicator.mq4
  • Copy Cloq – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Cloq – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Cloq – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Cloq – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Cloq – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaDolly - indikator
artikel NextKwan - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply