Index Channel komoditi, CCI

Index Channel komoditi, CCI

15033
0
ngabagikeun

Hiji indikator mangpaat nu bisa nyieun hiji pemicu dagang metot ku sorangan atawa bagian tina pendekatan dagang teknis lega.

Index Channel komoditi (CCI) Indikator ukuran simpangan tina harga komoditi ti harga statistical rata na.

nilai luhur indéks nu nunjuk kaluar nu hargana mahluk unusually tinggi dibandingkeun jeung salah rata, sarta nilai low némbongkeun yén harga teuing low.

Dina spite ngaranna, Dewan Channel Komoditas bisa dilarapkeun pikeun sagala alat finansial, na mah ngan keur komoditi.

Aya dua téknik dasar tina ngagunakeun Index Channel Komoditas:

  1. Nyungsi divergences
    divergence mucunghul nalika hargana ngahontal maksimum anyar, sarta Index Channel Komoditas moal bisa tumuwuh di luhur éta maximums saméméhna. divergence klasik ieu ilaharna dituturkeun ku koreksi harga.
  2. As an indicator of overbuying/overselling
    Index Channel komoditi biasana variasina dina lingkup ± 100. nilai luhur +100 ngawartosan ngeunaan overbuying kaayaan (sarta ngeunaan kamungkinan buruk koréksi), jeung nilai handap 100 ngawartosan ngeunaan kaayaan overselling (sarta ngeunaan kamungkinan koréksi kanaékan).

balitungan:

  1. Pikeun manggihan hiji Harga has. Anjeun perlu nambah tinggi, éta low, jeung harga Tutup unggal bar lajeng ngabagi hasil ku 3.

    TP = (luhur + Low + Tutup)/3

  2. Keur ngitung n-jaman Basajan pindah Rata-rata harga has.

    SMA(TP, N) = jumlah[TP, N]/N

  3. Pikeun subtract nu narima SMA(TP, N) ti Harga has.

    D = TP - SMA(TP, N)

  4. Keur ngitung n-jaman Basajan pindah Rata-rata tina nilai D mutlak.

    SMA(D, N) = jumlah[D, N]/N

  5. Kalikeun nu narima SMA(D, N) ku 0,015.

    M = SMA(D, N) * 0,015

  6. Mun ditilik M ku D

    CCI = M / D

di mana:

  • SMA - Basajan Pindah Rata-rata;
  • N - Jumlah perioda, dipaké pikeun itungan.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Index Channel komoditi, CCI nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Index Channel komoditi, CCI nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Index Channel Komoditas, CCI.mq4?

  • Ngundeur Index Channel Komoditas, CCI.mq4
  • Index salinan Komoditas Channel, CCI.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Index Channel Komoditas, CCI.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Index indikator Komoditas Channel, CCI.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Index Channel Komoditas, CCI.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Index Channel komoditi, CCI

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply