salila – indikator

salila – indikator

4277
0
ngabagikeun

indikator anu dimekarkeun di 1994 ku Patrick Mulloy. Tujuan pangwangunan ieu ngurangan reureuh (lag) tina nilai average pindah anu disadvantage hiji aneh ka SMA.

Salila itungan indikator, nu combimation of avarages pindah eksponensial sakali jeung dua kali smoothed méré reureuh kurang ti 12/26-periode Frendy dumasar tina averages pindah basajan.

parameter input:

extern int PERIOD  =12;

salila

MT4 Indikator – Undeur Parentah

salila – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

salila – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Dema – indicator.mq4?

  • Download Dema – indicator.mq4
  • Copy Dema – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Dema – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Dema – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Dema – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

salila – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaVegas - indikator
artikel NextDolly - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply