Doji Lilin deteksi

Doji Lilin deteksi

17271
0
ngabagikeun

Hiji indikator hébat pikeun maranéhanana ngagunakeun patters candlestick, highlights lilin formasi Doji on wae timescale sacara real waktos.

Doji detektor lilin histogram kalawan waspada & email notfication.

Ieu mangrupa indikator kanggo deteksi pola bagan, bisa ngadeteksi DOJI lilin na digambar histogram, dipilampah ngageter, lumaku pikeun kabéh pigura waktos.

Fitur:

  • Ngerjakeun pigura kapan ti M1 ka Bungbulang;
  • Tiasa Aktipkeun atawa Nonaktipkeun MetaTrader 4 mere nyaho;
  • Tiasa Aktipkeun atawa Nonaktipkeun iber Email.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Doji Lilin beungeut eta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Doji Lilin deteksi nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Doji Lilin Detection.mq4?

  • Ngundeur Doji Lilin Detection.mq4
  • Salinan Doji Lilin Detection.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Doji Lilin Detection.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Doji Lilin Detection.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Doji Lilin Detection.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Doji Lilin deteksi

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply