titik-titik

titik-titik

6416
0
ngabagikeun

Real author:

TrendLaboratory

The Dots indicator is based on an indicator developed by TrendLaboratory in 2006. The indicator shows current trend direction by placing colored dots on the main chart. Blue dots indicate an uptrend, red dots indicate a downtrend.

Although the indicator calculation is not based on standard MetaTrader platform indicators, it uses the iMA (pindah Rata-rata) function to get prices of a specified type (Buka, deukeut, Maximum, Minimum, Typical etc.). The calculation is based on cosine of a price change angle. The user can set several input parameters.

parameter input:

  • Length (sacara standar = 10) — indicator period. The higher this value, the higher the time lag, and the fewer false signals are displayed.
  • AppliedPrice (by default = PRICE_CLOSE) — price type to use in calculations.
  • Filter (sacara standar = 0) — useful parameter allowing to filter price surges without adding display lags.
  • nyimpang (sacara standar = 0) — vertical indicator shift.
  • regu (sacara standar = 0) — horizontal indicator shift.

saran:

  • Recommended strategy is to wait for 2 identical dots and open positions by trend. Unfortunately, sometimes it fails. A suitable alternative would be to use one dot as a signal with Filter parameter set as Spread x 3.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Dots is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Dots provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Dots.mq4?

  • Download Dots.mq4
  • Copy Dots.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Dots.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Dots.mq4 is available on your Chart

How to remove Dots.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhnawalungan leutik
artikel NextSabwéy

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply