Dynamic Pivot – indikator pikeun MetaTrader 4

Dynamic Pivot – indikator pikeun MetaTrader 4

697
0
ngabagikeun

Supported Timeframe :

  • Current
  • M1
  • M5
  • M15
  • M30
  • H1
  • H4
  • Daily
  • mingguan
  • Monthly
  • Quarterly (BuggyRemoved)
  • Semester (BuggyRemoved)

Formula :

Resistance 3 = High + 2 * (pangsi – saeutik)
Resistance 2 = Pivot + (R1 – S1)
Resistance 1 = 2 * pangsi – saeutik
Pivot Point = (luhur + deukeut + saeutik) / 3
sokongan 1 = 2 * pangsi – luhur
sokongan 2 = Pivot – (R1 – S1)
sokongan 3 = Low – 2 * (luhur – pangsi)

MT4 Indicators – Download Instructions

Dynamic Pivot is a Metatrader 4 (MT4) indicator and the essence of the forex indicator is to transform the accumulated history data.Subway provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install the software?

  • Download the mq4 file from the zip file.
  • Copy the mq4 file to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Search “Custom Indicators” in your Navigator mostly left in your Metatrader Client
  • Right click on the mq4 file.
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator should be available on your Chart

How to remove tim.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Indicators list”
  • Pilih indikator sareng mupus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Dynamic Pivot – indikator pikeun MetaTrader 4

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply