EES Velocity – indikator

EES Velocity – indikator

6445
0
ngabagikeun

gambaran:

Velocity = High-Low / Time. Time is changeable to minutes, jam, or days. Seconds is the default. In physics, Velocity = distance / time.

Velocity can be a good indication of price action divided by time, differing from indicators such as ATR and Volatility indicators that do not include time.

gambaran:

MT4 Indikator – Undeur Parentah

EES Velocity – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

EES Velocity – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install EES Velocity – indicator.mq4?

  • Download EES Velocity – indicator.mq4
  • Copy EES Velocity – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on EES Velocity – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator EES Velocity – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove EES Velocity – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

EES Velocity – indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply