Fibo Pikeun Kamari jeung Minggu Tukang

Fibo Pikeun Kamari jeung Minggu Tukang

19457
0
ngabagikeun

Nyadiakeun tingkat Fibonacci otomatis pikeun dinten saméméhna tur minggu saméméhna.

inti téh keur ngitung mimiti na tungtung kali tina kamari atanapi minggu panungtungan. A minggu ti pasar dimimitian dina 17:00 IS (AS wétan UTC -5) dina dinten Sabtu, pasar terus saacan Jumaah 17:00.

parameter input:

  • startWeekDayOfWeek - poe kahiji dina saminggu, 1 pikeun East, 7 keur West
  • minTimeFrames - timeframe minimum
  • maxTimeFrames - timeframe maksimum

setélan warna:

  • TimeRangeColor - waktos garis rentang
  • PriceRangeColor - harga garis rentang
  • PriceMarkColor - tanda nilai harga
  • GoldenSectionColor - emas bagian garis

Update 2015.06.26:

  • parameter input:
    • showFibo - bagian emas acara
    • init_YesterdayFibo, init_LastWeekFibo - Indikator initialization lengkep. indéks wates ieu ngan initialized sakali, lamun tanggal geus moal robah, éta gampang pikeun ngarobah objek target, kayaning nambahan proporsi ratio emas dirobah.
  • Ditambahkeun informasi pedaran(OBJPROP_TEXT) pikeun hiji obyék.
  • YesterdayFibo on AUDUSDPro M30:

LastWeekFibo on AUDUSDPro H4:

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Fibo Pikeun Kamari jeung Minggu Tukang nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Fibo Pikeun Kamari jeung Minggu Tukang nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Fibo Pikeun Kamari na Week.mq4 Tukang?

  • Ngundeur Fibo Pikeun Kamari na Week.mq4 Tukang
  • Nyalin Fibo Pikeun Kamari na Week.mq4 Tukang mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Fibo Pikeun Kamari na Week.mq4 Tukang
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Fibo Pikeun Kamari na Week.mq4 Tukang nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Fibo Pikeun Kamari jeung Tukang Week.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Fibo Pikeun Kamari jeung Minggu Tukang
ngabagikeun
artikel saméméhnaDoji Lilin deteksi
artikel Nextpangsi Star

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply