Royse RSI

Royse RSI

24466
0
ngabagikeun

Expands on indikator RSI Welles Wilder urang, tailored keur gedé waktos jaman pamakéan.

Gagasan utama RSI diajukeun nyaéta hadé ngadeteksi sinyal overbought / kaayaan oversold maké perioda badag kanggo deteksi trend hadé dina timeframe wae.

Kanggo ieu, Kuring teu sababaraha parobahan eta performe sakumaha alus pikeun période gede, siga 120, ngawanohkeun variabel gain.

janten, lamun make 120 jaman di Wilder RSI aslina, anjeun tiasa nyuntik a gain ningali grafik sakumaha ogé perioda leutik.

parameter pedaran:

– jaman: jaman RSI aslina

– meunang: gain nyuntik pikeun période gede hadé visualisasi

conto 1: kauntungan perioda badag migunakeun Wilder RSI gain suntik di eur / USD H1

– dina grafik kami boga ngabandingkeun dua indikator: Wilder RSI (biru) x Royse RSI (beureum)

– target urang téh hadé ngadeteksi titik sinyal [1] jeung [4]

– dicatet yén RSI aslina jeung jaman 14 ngadeteksi titik [3] jeung [6] nu ampir sarua, tapi titik [1] jeung [4] pisan differents

– di Figurelli RSI kalayan periode 120 sarta gain 10, urang tiasa ningali titik [2] jeung [5] nu hadé ngadeteksi sinyal overbought / kaayaan oversold

conto 2: kauntungan perioda badag migunakeun Wilder RSI gain suntik di eur / USD D1

sarua sakumaha conto 1, dina grafik kami boga ngabandingkeun dua indikator: Wilder RSI (biru) x Royse RSI (beureum)

– target urang téh hadé ngadeteksi titik sinyal [1], [2] jeung [3]

– dicatet yén pikeun titik Wilder RSI [1] nyaeta oversold, bari di titik Figurelli RSI [2] nyaeta oversold

tips adjustment:

– lamun make gain 1 nu Figurelli RSI bakal sarua jeung Wilder RSI

– lamun ngaronjatkeun jaman anjeun, nyoba ngaronjatkeun gain, jadi pikeun 120 jaman anjeun tiasa nyobian gain 10 mun hadé ningali hébat pisibilitas Wilder RSI malah dina perioda gede

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Royse RSI aya dina Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Figurelli RSI nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Figurelli RSI.mq4?

  • Ngundeur Shane RSI.mq4
  • Nyalin Figurelli RSI.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Figurelli RSI.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Figurelli RSI.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Figurelli RSI.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Royse RSI

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply