FX5_FiboSpiral

FX5_FiboSpiral

18002
0
ngabagikeun

Ngagunakeun kakuatan tina sekuen Fibonacci, bisi ieu Fibonacci spiral, keur nandaan kasempetan dagang.

The Fibonacci spiral is one of the greatest tools produced by the amazing Fibonacci sequence and numbers. It is considered by many traders to be the ultimate tool for predicting human behavior in the financial markets. Wangunan a Fibonacci spiral bisa malah ditempo di alam dina cangkang, petals kembang, huluna siki, susunan daun jeung batang, komo di glaxies.

Fibonacci spiral mangrupakeun spiral husus anu tumuwuh ti puseur dina babandingan Fibonacci 1.618, numana disebut oge babandingan emas. Unggal waktos spiral ngajadikeun hiji péngkolan pinuh eta ngalegaan eta diri ku rasio Fibonacci.

Indikator ieu bakal plot Fibonacci spiral emas dina bagan ieu. Éta pisan nu panggampangna tur pisan fléksibel ngagunakeun, Tapi anjeun boga ngartos setélan awal saméméh anjeun nganggo eta.

– radius: nyaeta jari-jari awal for jeung gambar spiral anu.
– goldenSpiralCycle: parameter ieu ngagambarkeun sabaraha siklus atawa robah warna ka warna boga spiral rék méméh éta ngaronjat ku rasio emas. (standar geus: 1)
– clockWiseSpiral: lamun leres indikator bakal plot spiral jarum jam sarta lamun palsu éta bakal plot hiji counter jarum jam spiral.
-spiralColor1, spiralColor2: warna dina spiral plotted.

Saatos indikator initialize eta bakal narik pasagi sarta spiral a. Mun bujur teu neuleu diskalakeun anjeun bisa ngatur ukuran eta na spiral anu bakal redrawn dina keletik harga datang salajengna. Anjeun kudu rescale bujur dugi anjeun meunang bentuk dimaksud pikeun spiral anu.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

FX5_FiboSpiral nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

FX5_FiboSpiral nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install FX5_FiboSpiral.mq4?

  • download FX5_FiboSpiral.mq4
  • Salinan FX5_FiboSpiral.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina FX5_FiboSpiral.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator FX5_FiboSpiral.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun FX5_FiboSpiral.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

FX5_FiboSpiral

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply