Guppy (Panjang sarta pondok)

Guppy (Panjang sarta pondok)

6017
0
ngabagikeun

Hiji indikator dumasar kana karya pangarang dagang kawentar Daryl Guppy.

Ieu kasusun ku 6 EMAs tina 3, 5, 8, 10, 12 jeung 15 perioda nu masihan anjeun arah jeung kakuatan trend jangka pondok, trend speculator. Hal ieu dipaké dina kombinasi kalayan group séjénna genep EMAs nu ukuran arah jeung kakuatan trend jangka panjang atawa trend badag-investor. Grup ieu EMAs téh tina 30, 35, 40, 45, 50, 60 perioda kawas Daryl Guppy sebutkeun timeframe poean. Indikator ieu dijieun pikeun nganalisis jeung dagang kana grafik timeframe poean tapi bisa dipaké dina timeframes séjén, kawas M15 atanapi H1, jeung perioda sarta setups sarua.

Kuring dijadikeun indikator ieu jadi Anjeun bisa ngarobah tipe Pindah Rata-rata, periode na dilarapkeun harga, i.e: luhur, saeutik, buka, nutup, harga has tur rata tina bar dipaké pikeun ngitung averages pindah. Anjeun tiasa ngaganti eta on sorangan dagangan di timeframe séjén nu ngarasa leuwih nyaman atawa nyieun indikator beuki peka parobahan saeutik tina trend ayeuna.

Duanana group of EMAs bisa dipaké pikeun ngukur perjangjian atawa kaayaan teu satuju dua jenis ieu padagang: investor jeung speculator. Ieu méré Anjeun pamahaman hadé tina ieu tarung diantara aranjeunna sarta kamungkinan éntri hadé dina ni'mat trend ayeuna atawa parobahan caket ka dinya.

Pikeun katerangan cara ngagunakeun éta bisa didatangan:

Kuring kudu nyebutkeun yén lamun di dua kelompok EMAs anu sajajar jeung nutup babarengan, duanana diantara diri jeung antara grup, investor jeung para spekulan aya sakitu legana di perjangjian sarta move badag pisan nutup. Salaku Kuring geus maca dina “Wizards pasar”, éta kawas nalika di kaliwat dina pisan rame Wall Street kamar ieu nyita ku tiiseun kalawan harga teu bagerak, sarta saeutik waktu sanggeus, move liar di aranjeunna dijieun jalma giliran euphoric.

Kuring kudu disebutkeun yen Kami moal programmer jeung kuring ukur dijieun indikator kieu keur kuring sorangan, tur ayeuna abdi hoyong bagikeun eta.

Dina versi nu kadua, Kuring geus ditambahkeun kamungkinan shifting nu averages pindah kawas file45 dianjurkeun kuring.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Guppy (Panjang sarta pondok) nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Guppy (Panjang sarta pondok) nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Guppy (Panjang sarta pondok).mq4?

  • ngundeur Guppy (Panjang sarta pondok).mq4
  • salinan Guppy (Panjang sarta pondok).mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Guppy (Panjang sarta pondok).mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • indikator Guppy (Panjang sarta pondok).mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Guppy (Panjang sarta pondok).mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Guppy (Panjang sarta pondok)
ngabagikeun
artikel saméméhnaRoyse RSI
artikel Nextdetektor keletik Rogue

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply