Harami – indikator

Harami – indikator

11250
0
ngabagikeun

Hi All,

This is just a simple Harami bar finderDo with it what you will

Found it useful on H1 charts and seems good for 80-100 pips per trade indication.

Close on any reversal indication as seen in the middle of the image & follow with 100+ pips on the subsequent long.

Keep stops fairly tight !

RegardsTFDM.

(I’ve updated the codeyou no longer need to comment out the include)

Harami Indicator – H1 / EURUSD

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Harami – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Harami – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Harami – indicator.mq4?

  • Download Harami – indicator.mq4
  • Copy Harami – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Harami – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Harami – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Harami – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Harami – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaVWMA - indikator
artikel NextKAMA - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply