HighestLowest – indikator

HighestLowest – indikator

5144
0
ngabagikeun

gambaran:

After a while, searching the MQL4 community looking for an explanation on how to calculate the highest and lowest values for a data series overn” bar; I end up with this indicator that display exactly that.

There are various post explaining how to use iHighest and iLowest, i acknowledge all of them. This is just an application of it that suited my needs.

Feel free to use it and modify it.

gambaran:

MT4 Indikator – Undeur Parentah

HighestLowest – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

HighestLowest – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install HighestLowest – indicator.mq4?

  • Download HighestLowest – indicator.mq4
  • Copy HighestLowest – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on HighestLowest – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator HighestLowest – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove HighestLowest – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

HighestLowest – indikator

ngabagikeun
artikel saméméhnaPrice Alert - indikator
artikel NextTrix - indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply