HLCTrend – indikator

HLCTrend – indikator

3437
0
ngabagikeun

It is a good trend indicator that has two lines. When white line is above the blue line then this is a buy signal, otherwise it is sell signal.

Based on TradingView indicator that has same name.

HLCTrend

MT4 Indikator – Undeur Parentah

HLCTrend – Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

HLCTrend – Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install HLCTrend – indicator.mq4?

  • Download HLCTrend – indicator.mq4
  • Copy HLCTrend – indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on HLCTrend – indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator HLCTrend – indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove HLCTrend – indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply