Hodrick Prescott Indikator

Hodrick Prescott Indikator

17731
0
ngabagikeun

A nyokot béda rata-rata pindah, Indikator ieu avoids masalah redraw sahingga leuwih akurat keur dagang trend.

The Hodrick Prescott Filter (HPF) mangrupa alat dipake jang ngaleupaskeun fluctuations tina séri ékonomi statik jeung detrending. Dina runtuyan dinamis kawas tanda petik Forex eta bakal terus ngarobah. indikator napel téh hal kawas Rata-rata Pindah sarimbag nu mintonkeun nilai HPF pikeun bar dibikeun ku kituna moal repaint.

Sababaraha fitur nu:

  • It shows market trend based on selectable trend strength
  • It can display(atanapi henteu) HPF
  • It displays up to 2 Pita dipuseurkeun dina "MA" atanapi dina HPF
  • MTF support

The inputs anu:

  • nobs: jumlah HPF bar
  • lambda: faktor damping
  • timeframe: nu timeframe dilarapkeun
  • price: harga on nu HPF ieu dievaluasi, sarua salaku iMA()
  • delay: mintonkeun "MA" ku delaying (atanapi advancing lamun négatip) nu HPF
  • trend: milih kakuatan trend (sabaraha padeukeut HPF bar mariksa)
  • future: nembongkeun HPF bar hareup
  • bands: upami >0 jumlah bar keur itungan band
  • band#: simpangan pikeun # pita (upami<0) lajeng dipuseurkeun kana HPF
  • type#: éta # tipe band -1 = HPF 0 = dilarapkeun harga 1 = mean 2 = harga ekstrim 3 = pangdeukeutna harga 4 = median 5 = has 6 = weighted
  • repaint: lamun proses leres unggal keletik
  • points: lamun plot leres nepi / downtrend salaku titik dina "MA"
  • alerts: ngaktipkeun alerting
  • audio: nu Ngaran koropak tina file .WAV bisa dipaké pikeun ngabejaan audio
  • history: jumlah sajarah bar ngolah, 0= Sagala jujutan(butuh waktu pikeun muka indikator)

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Hodrick Prescott Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Hodrick Prescott Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Hodrick Prescott Indicator.mq4?

  • Ngundeur Hodrick Prescott Indicator.mq4
  • Salinan Hodrick Prescott Indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Hodrick Prescott Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Hodrick Prescott Indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Hodrick Prescott Indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Hodrick Prescott Indikator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply