Galur Grid horizontal

Galur Grid horizontal

32063
0
ngabagikeun

Draws horizontal grid lines at specified distances.

A modification of Grid_v1.0. Permanently change default input colors, values etc see Stop Loss and Take Profit Scripts, scroll down toMake your own Scripts…”. See also MQL4 Color Table.

parameter input:

  • H-Grid Size in points = 100;
  • H-Grid 1 Color = clrLightSlateGray;
  • H-Grid 2 Color = clrLightSlateGray;
  • garis 1 Style = 2;
  • garis 1 Width = 1;
  • garis 2 Style = 2;
  • garis 2 Width = 1;
  • Weeks = 10;
  • Show Labels = true;
  • Label Color = clrDodgerBlue;
  • Font size = 11;
  • Fond Bold = false;
  • Corner = 1;
  • LeftRight = 20;
  • UpDown = 150;

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Horizontal Grid Lines is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Horizontal Grid Lines provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Horizontal Grid Lines.mq4?

  • Download Horizontal Grid Lines.mq4
  • Copy Horizontal Grid Lines.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Horizontal Grid Lines.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Horizontal Grid Lines.mq4 is available on your Chart

How to remove Horizontal Grid Lines.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: Galur Grid horizontal

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply