HP Extrapolator

HP Extrapolator

20694
0
ngabagikeun

A filter non-nyangsang cocog pikeun sagala timeframes, gede pikeun némbongkeun breakouts.

Fitur has tina filter Hodrick-Prescott éta teu reureuh. Nya dikira ku ngaminimalkeun fungsi obyektif

F = Sum((jeung[abdi] – x[abdi])^ 2, i = 0..n-1) + lambda * Sum((jeung[abdi + 1]+jeung[i-1]-2*jeung[abdi])^ 2, i = 1..n-2)

numana x[] – harga, jeung[] – nilai filter. Di handap ieu conto tina kabiasaan filter (ningali HP.mq4 file napel handap)

Lamun filter Hodrick-Prescott nilik hareup, lajeng kumaha nilai kahareup teu eta nyarankeun? Pikeun ngajawab sual ieu, urang kudu neangan nu filter low frékuénsi digital kalawan parameter frékuénsi sarupa hiji Hodrick-Prescott filter urang tapi jeung nilai diitung langsung ngagunakeun nilai kaliwat tina “filter kembar” sorangan, i.e.

jeung[abdi] = Sum(a[k]*x[i-k],k = 0..nx-1) – filter FIR

atawa

jeung[abdi] = Sum(a[k]*x[i-k],k = 0..nx-1) + jumlah(b[k]*jeung[i-k],k = 1..ny) – IIR filter

Éta leuwih alus pikeun pilih “filter kembar” ngabogaan reureuh Тdel frékuénsi-bebas (konstan reureuh group). IIR saringan henteu cocog. For mamah FIR, kaayaan pikeun reureuh frékuénsi-bebas nyaéta saperti kieu:

a[abdi] = +/- a[nx-1-i], i = 0..nx-1

The FIR filter pangbasajanna kalawan reureuh konstan nyaéta Basajan pindah Rata-rata (SMA):

jeung[abdi] = Sum(x[i-k],k = 0..nx-1)/nx

Bisi nx mangrupa angka ganjil, Тdel = (nx-1)/2. Mun urang mindahkeun nilai SMA filter pikeun kaliwat ku jumlah bar sarua jeung Тdel, nilai SMA coincide jeung leuwih filter Hodrick-Prescott. The math pasti moal bisa kacumponan alatan béda signifikan dina parameter frékuénsi sahiji dua saringan (tingali bagan di handap):

Pikeun ngahontal cocok pangdeukeutna antara nilai filter, Kuring nyarankeun lebaran channel maranéhna pikeun jadi sarupa (salaku conto, -6dB). channel lebar Hodrick-Prescott filter ngeunaan -6dB diitung kieu:

WC = 2 * arcsin(0.5/lambda ^ 0,25).

Lebar channel ngeunaan -6dB keur filter SMA diitung ku komputasi numeris via persamaan handap:

|H(w)| = henteu(nx * WC / 2)/tanpa(WC / 2)/nx = 0.5

bagan di handap compares nilai tina dua saringan ngabogaan rubak channel sarupa: beureum – Hodrick-Prescott filter (FiltPer = 25), biru – SMA (jaman = 15, shift = -7). Catetan yen teu aya data SMA keur panungtungan 7 bar saprak eta perlu nyaho harga hareup. Oppositely, nu filter Hodrick-Prescott (beureum) nembongkeun sababaraha nilai. Mun nu bergeser SMA repeats nilai tina filter Hodrick-Prescott dina panungtungan 7 bar sanggeus harga hareup muncul, lajeng kumaha tiasa nilai ieu aya?

algoritma prediksi:

indikator pitur nu dua padika prediksi:

Metod 1:

  1. Atur panjangna SMA pikeun 3 sarta mindahkeun ka kaliwat ku 1 bar. Kalawan panjang saperti, nu bergeser SMA teu aya ukur pikeun bar panungtungan (bar = 0), saprak eta perlu nilai Tutup harga hareup salajengna[-1].
  2. Ngitung channel lebar SMA filer urang. Sarua ka hiji Hodrick-Prescott filter urang. manggihan lambda.
  3. Ngitung nilai filter Hodrick-Prescott di bar panungtungan HP[0] tur nganggap yen SMA[0] kalawan Tutup kanyahoan[-1] méré nilai sarua.
  4. manggihan Tutup[-1] = 3 * HP[0] – deukeut[0] – deukeut[1]
  5. Nambahan panjang SMA pikeun 5. Ngulang sadayana itungan jeung manggihan Tutup[-2] = 5 * HP[0] – deukeut[-1] – deukeut[0] – deukeut[1] – deukeut[2]. Nuluykeun saacan jumlah dieusian harga FutBars hareup diitung.

metode 2:

  1. Atur panjangna SMA sarua 2 * FutBars + 1 sarta mindahkeun SMA mun kaliwat ku FutBars
  2. Ngitung channel lebar SMA filer urang. Sarua ka hiji Hodrick-Prescott filter urang. manggihan lambda.
  3. Ngitung nilai filter Hodrick-Prescott di FutBars panungtungan sarta nganggap yén SMA behaves sarupa nalika harga anyar muncul.
  4. manggihan Tutup[-1] = (2*FutBars + 1)*HP[FutBars-1] – jumlah(deukeut[abdi],i = 0..2 * FutBars-1), deukeut[-2] = (2*FutBars + 1)*HP[FutBars-2] – jumlah(deukeut[abdi],di = -1..2 * FutBars-2), jsb.

The indicator features the following inputs:

metode – metoda prediksi

lastbil – Jumlah bar panungtungan mariksa prediksi dina harga aya (lastbil >= 0)

PastBars – Jumlah bar saméméhna dina filter Hodrick-Prescott diitung keur (beuki, nu hadé, atawa sahanteuna PastBars>2*FutBars)

FutBars – Jumlah nilai kahareup diprediksi

Indikator highlights diprediksi nilai beureum. metode 1 digunakeun dina conto di handap:

Metodeu kadua leuwih akurat tapi mindeng boga paku ageung tina harga diprediksi munggaran. Metoda prediksi digambarkeun bisa ningkat ku néang éta filter FIR jeung parameter frékuénsi ngadeukeutan ka filter Hodrick-Prescott. Salaku conto, anjeun bisa coba Hanning, Blackman, Kaiser, sarta saringan lianna kalayan reureuh konstan tinimbang SMA.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

HP Extrapolator nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

HP Extrapolator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install HP Extrapolator.mq4?

  • Ngundeur HP Extrapolator.mq4
  • Nyalin HP Extrapolator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina HP Extrapolator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator HP Extrapolator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun HP Extrapolator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

HP Extrapolator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply