Fibonacci

Fibonacci

13454
0
ngabagikeun

Indikator Ieu matak ngamudahkeun pikeun nambahkeun tingkat Fibonacci ka bagan wae dina sagala pigura waktos, ngawengku kabéh parabot pikeun analisis lengkep.

Kusabab kuring percanten ka parabot Fibonacci, Kuring geus mutuskeun pikeun nambahkeun kabeh dina hiji indikator basajan tur bersih. Jadi di dieu Kang indikator munggaran kuring nu baris digambar ampir kabéh parabot Fibonacci kayaning Retracement, Gandewa, kipas angin, Ékspansi na Jona Wayah dumasar swings indikator standar zigzag.

Update: v1.01 (29/12/2015)

  • Ditambahkeun itungan Minggu urang keur High, saeutik, pangsi nunjuk.
  • Changed Jerona zigzag value to “24” sabalikna “21” pikeun leuwih akurasi gambar.
  • Ningkat Rumus Arc Skala.
  • Ningkat prestasi indikator.

Fitur:

  • Ngadalikeun nilai zigzag: jerona, nyimpang, Backstep.
  • Anjeun tiasa ngaganti warna, lebar sarta gaya on sakabeh parabot.
  • Kamampuh tarik parabot on Time kotakna dibereskeun.
  • Tembongkeun / Sumputkeun naon alat anjeun resep.
  • Tembongkeun / Sumputkeun tingkat tambahan: 14.6, 23.6, 76.4, 88.6, 127.2.
  • Tembongkeun Daily, mingguan, Bulanan High / Low kalawan pangsi Standar.
  • Tarik triangles dina panganyarna 6 titik zigzag.
  • waktos acara Lilin ditinggalkeun.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

iFibonacci nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

iFibonacci nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install iFibonacci.mq4?

  • ngundeur iFibonacci.mq4
  • Nyalin iFibonacci.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina iFibonacci.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator iFibonacci.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun iFibonacci.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Fibonacci

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply