JJN-BigTrend

JJN-BigTrend

6895
0
ngabagikeun

Nyimpen trend ayeuna pikeun sagala rupa pasang mata uang onto bagan wae. Pikeun maranéhanana anu néangan Tumuwuhna di sababaraha pasang dina strategi dagang maranéhanana, ieu hartina hiji tungtung nepi konstan bagan swapping.

Simple multicurrency indikator trend. Anjeun tiasa ngarobah éta nurutkeun rasa anjeun (timeframes, pasang).

If you want to modipikasikeun it, milari di kode:

//+——————————————————————————————————————+

// Anjeun bisa ngarobah ieu ucup nurut kana rasa anjeun:

//+——————————————————————————————————————+

int tfnumber = 5; // Jumlah tina timeframes

int tframe[] = {5,15,30,60,240}; // Timeframes dina menit

double IndVal[][5]; // Jadi Asép Sunandar Sunarya-indéks kadua sarua kalayan tfnumber

int NumberOfPairs = 8; // Jumlah pasangan

string Pairs[] = {“EURUSD”,”GBPUSD”,”AUDUSD”,”NZDUSD”,”USDJPY”,”GBPJPY”,”EURJPY”,”USDCHF”}; // pasang dipénta

//+——————————————————————————————————————+

//+———————————————————————————-

MT4 Indikator – Undeur Parentah

JJN-BigTrend nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

JJN-BigTrend nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install JJN-BigTrend.mq4?

  • Ngundeur JJN-BigTrend.mq4
  • Salinan JJN-BigTrend.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina JJN-BigTrend.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator JJN-BigTrend.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun JJN-BigTrend.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

JJN-BigTrend
ngabagikeun
artikel saméméhnaTrend tradisional
artikel NextChart Kagi

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply