Chart Kagi

Chart Kagi

8411
0
ngabagikeun

Hiji gaya bagan Jepang tradisional nu mere hiji indikator visually jelas tina arah pasar jeung kakuatan trend peuntas sagala pigura waktos.

The Kagi Chart nu sakuduna dituju muncul dina 70an tina abad ka-20, dina tahap mimiti ngembangkeun pasar saham Jepang. The Kagi Chart ngagambarkeun runtuyan garis nangtung interconnected. The ketebalan na increment arah garis ieu téh ditangtukeun ku dinamika harga. The Kagi Chart ulah nganggap waktu teh.

Lamun harga ngaléngkah dina arah anu sarua, garis nangtung dina bagan janten panjang. Lamun harga kabukti ku nilai pre-diartikeun (koefisien ngabalikkeun), garis nangtung anyar dina kolom anyar bakal digambar dina bagan. The ketebalan tina garis Kagi robah nalika harga ngaleuwihan maksimum / nilai maranéhna saméméhna minimum.

The Kagi Chart jadi dipikawanoh di AS alatan buku Steve Nison urang ngaranna “saluareun Candlesticks”.

The Kagi Chart ngagambarkeun kumaha gaya paménta-na-suplai polah. Hiji sekuen garis kandel speaks keur nu paménta nu mangrupa luhur suplai (pasar tumuwuh).
Hiji sekuen garis ipis hartina suplai kasebut di luhur paménta (nu tetes pasar). Silih tukeur tina garis kandel jeung ipis speaks pikeun anu pasaran téh saimbang (suplai sarua jeung pamenta).

Sinyal dagang dasar dina bagan Kagi teh ketebalan garis: Mun hiji garis ipis janten kandel, Anjeun kedah meser, lamun sabalikna, Anjeun kudu ngajual.
Hiji sekuen ngaronjatkeun maximums na minimums speaks keur kakawasaan gerakan naek, nurunna maximums na minimums nyarita pikeun pasar lemah.

parameter

Porog – reversing koefisien di percents

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Kagi Chart nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Kagi Chart nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Kagi Charts.mq4?

  • Ngundeur Kagi Charts.mq4
  • Salinan Kagi Charts.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Kagi Charts.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Kagi Charts.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Kagi Charts.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Chart Kagi
ngabagikeun
artikel saméméhnaJJN-BigTrend

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply