Keltner Channel

Keltner Channel

14396
0
ngabagikeun

Jalan sakuliah sadayana pigura waktos, sarta highlights parobahan trend.

Indikator Keltner Channel nangtukeun tren paling signifikan. indikator anu dumasar kana prinsip sarupa jeung nu leuwih ti Bollinger urang “amplop” na pita: bédana nyaéta rentang leres rata anu dipaké di dieu gaganti percents (“amplop”) atawa simpangan baku (pita Bollinger). Garis luhur diitung salaku pindah rata tambah rata rentang leres pikeun période N. Garis handap mangrupakeun rata pindah dikurangan rentang leres rata.

Salaku aturan, garis luhur ngalambangkeun “overbuying” ti pasar sarta probabiliti badag tina koreksi handap-diarahkeun. Garis handap pakait nu “oversold” pasar sarta ngalambangkeun kamungkinan badag tina koreksi teh diarahkeun kaluhur.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Keltner Channel anu Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Keltner Channel nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Keltner Channel.mq4?

  • Ngundeur Keltner Channel.mq4
  • Nyalin Keltner Channel.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Keltner Channel.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Keltner Channel.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Keltner Channel.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Keltner Channel
ngabagikeun
artikel saméméhnaRésiko / ganjaran Rasio
artikel NextHP Extrapolator

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply