Lagrange urang interpolasi Polynomial

Lagrange urang interpolasi Polynomial

16448
0
ngabagikeun

Hiji indikator trend alus cocog pikeun timeframe wae.

gambaran:

Lagrange urang interpolasi polynomial dipaké pikeun tekad sahiji fungsi dina dasar titik dibikeun. Dina titik kanyataan, the indicator takes the coordinates of the points located between extern int begin and extern int end (ditandaan ku garis beureum na bulao dina bagan ieu), and calculates the coordinates of the next points using the Lagrange’s interpolation polynomial.

parameter:

mimiti – jumlah bar seleksi titik’ coordinates for the interpolation is begun with. It is marked with the red line;

tungtung – jumlah bar seleksi titik’ coordinates for the interpolation is finished with. It is marked with the blue line;

numPrognozthe number of the points located to the left and to the right of the begin and end, nu diitung ngagunakeun Lagrange urang interpolasi polynomial.

gambar:

Catetan:

  • (mungkas-dimimitian)= Darajat polynomial nu. I.e. lamun jarak antara “mimiti” jeung “tungtung” sarua jeung dua, lajeng bagan bakal némbongan salaku parabola a, lamun eta sarua jeung tilu, mangka bakal hyperbola a, jsb.
  • (dimimitian-numPrognoz) kudu leuwih gede ti nol, lantaran nu nomer tina “mimiti” ka “dimimitian-numPrognoz” nangtukeun jumlah bar fungsi nu bakal digambar keur. Ngomong-ngomong, teu sasaha nyaho kumaha carana narik dina bar -1-st?

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Lagrange urang interpolasi Polynomial nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Lagrange urang interpolasi Polynomial nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4?

  • Ngundeur Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4
  • Nyalin Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Lagrange urang interpolasi Polynomial.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Lagrange urang interpolasi Polynomial

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply