MTF Inside Bar

MTF Inside Bar

24046
0
ngabagikeun

With this indicator we can visualize price action in other (higher) timeframe without leaving our current chart.

Just choose wich timeframe you desire (ex: TFup=3 means third timeframe up from the current timeframe in the chart).

Also you can choose:

  • bars_back: how many inside bars (candles)
  • stats: if true shows the range (Open-Close, absolute value) in pips of the inside bar (candle)
  • UpCandleColor: color for a bull bar (candle)
  • DownCandleColor: color for a bear bar (candle)
  • width: thickness of the bar
  • filling: if true draws the inside bar with fill; otherwise just the edges.

 

MT4 Indikator – Undeur Parentah

MTF Inside Bar is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

MTF Inside Bar provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install MTF Inside Bar.mq4?

  • Download MTF Inside Bar.mq4
  • Copy MTF Inside Bar.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on MTF Inside Bar.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator MTF Inside Bar.mq4 is available on your Chart

How to remove MTF Inside Bar.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Ngundeur dieu: MTF Inside Bar

ngabagikeun
artikel saméméhnaNetFlows
artikel NextGahric ः

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply