Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi)

Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi)

15751
0
ngabagikeun

Nyadiakeun rojongan tur lalawanan garis dumasar kana téori Gann urang. Usable dina sakabéh pigura waktu keur dagang éféktif sakuliah perioda waktu.

ti mimiti, nurutkeun Gann, harga mindahkeun dina 1/8 urang, ieu 1/8 urang polah salaku titik pangrojong harga na
lalawanan salaku parobahan harga hiji entitas di waktu. dirumuskeun ieu 1/8 karakteristik Peta harga,
Murrey nangtukeun pasipatan pikeun tiap tina MML di hiji hiji oktaf dibikeun. Sipat ieu didaptarkeun
dieu pikeun genah.

8/8 th urang na 0/8 Galur th urang (Résistansi pamungkas)
garis Di handap ieu mangrupakeun hardest ka tembus kana jalan nepi, sareng masihan pangrojong greatest on jalan
turun. (Harga bisa pernah nyieun thru garis ieu).

7/8 th urang Line (leuleus, Jongko na Reverse)
garis Ieu lemah. Lamun harga ngajalankeun nepi jauh teuing teuing gancang, jeung lamun maranehna warung di garis ieu aranjeunna bakal ngabalikeun
handap gancang. Lamun harga ulah warung di garis ieu aranjeunna bakal mindahkeun nepi ka 8/8 garis th urang.

6/8 th urang na 2/8 Galur th urang (pangsi, ngabalikkeun)
Dua garis nu kadua ngan ka 4/8 garis th di pangabisa maranéhanana maksa harga ngabalikeun. ieu
bener naha harga anu pindah kaluhur atanapi kahandap.

5/8 th urang Line (Luhureun Trading Range)
Harga sadaya badan baris méakkeun 40% waktu pindah antara 5/8 th urang na 3/8 th urang
garis. Lamun harga mindahkeun luhureun 5/8 garis na th urang cicing luhureun eta pikeun 10 ka 12 poé, éntitas nu disebut
bisa ngajual dina premium naon salah hayang mayar eta sarta harga bakal condong tetep luhur ieu
garis dina “aréa premium”. upami, kumaha oge, harga turun sahandapeun 5/8 garis th urang lajeng maranéhna bakal condong
digolongkeun salajengna pilari rojongan dina tingkat handap.

4/8 th urang Line (Rojongan utama / Résistansi)
garis kieu nyadiakeun jumlah greatest pangrojong sarta lalawanan. garis ieu boga greatest
rojongan lamun harga anu luhur eta sarta lalawanan greatest lamun harga nu handap eta. harga ieu
tingkat teh tingkat pangalusna pikeun ngajual jeung meuli ngalawan.

3/8 th urang Line (Handap Trading Range)
Lamun harga nu handap garis ieu sareng pindah kaluhur, garis kieu hese nembus. lamun harga
tembus luhur garis ieu sareng cicing luhureun garis ieu 10 ka 12 dinten lajeng harga bakal cicing di luhur
garis ieu sareng méakkeun 40% waktu pindah antara jalur ieu jeung 5/8 garis th urang.

1/8 th Line (leuleus, Jongko na Reverse)
garis Ieu lemah. Lamun harga ngajalankeun handap teuing tebih teuing gancang, jeung lamun maranehna warung di garis ieu aranjeunna bakal ngabalikeun
up gancang. Lamun harga ulah warung di garis ieu aranjeunna bakal mindahkeun ka handap kana 0/8 garis th urang.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi) nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi) nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4?

  • Ngundeur Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4
  • Salinan Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi).mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Murrey math Galur (Rojongan tur Résistansi)

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply