NRTR

NRTR

17863
0
ngabagikeun

Hiji indikator anu hade dina sagala pigura waktos, némbongkeun tinggi / harga low mun némbongkeun breakouts.

The gist of NRTR nu éta téh salawasna dina jarak ti extremums hargana ngahontal – handap chart di rising tren na luhureun chart di nurun tren. Gagasan handap ieu neruskeun dieu: éta gerakan lapas leutik ngalawan trend utama kudu dipaliré, jeung gerakan ngalawan kacenderungan utama exceeding sababaraha tingkat (ukuran tina filter K pindah) signalize ngeunaan sabalikna tina kacenderungan nu.

Saluran harga dinamis digunakeun pikeun itungan NRTR. Mung harga trend ayeuna ngandung nyandak bagian dina itungan jeung extremums anu kagolong kana kacenderungan saméméhna anu kaasup. indikator anu salawasna dina jarak anu sarua (dina istilah perséntase, dina hal ieu) ti extremums yén harga geus ngahontal (handap Puncak maksimum kanggo up-trend ayeuna, luhur lebak minimum keur handap-trend ayeuna).

Keur rising tren:

NRTR = pangluhurna(deukeut, jaman)*(1-(K / 100)),

Keur tren sortir:

NRTR = panghandapna(deukeut, jaman)*(1+(K / 100)),

mana bagian mimiti babasan teh pangluhurna / panghandapna harga extremum yén ieu ngahontal dina periode pameuntasan panungtungan indikator ku harga, K nyaéta ukuran tina filter pindah dina istilah persentase indikator nangtung tina extremums ngahontal ku.

Kitu ogé sagala pendekatan saderhana sejen, Indikator ieu jalan kalawan gedé-gedéan dina bagian trend pasar tapi dimimitian fooling dina leuwih non-trend.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

NRTR nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

NRTR nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install NRTR.mq4?

  • ngundeur NRTR.mq4
  • Salinan NRTR.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina NRTR.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator NRTR.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun NRTR.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

NRTR

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply