pikeun B

pikeun B

6466
0
ngabagikeun

gambaran:

Parabolic SAR on the M1 from all Time Frames

You may change the input parameters:

  • Lengkah (sacara standar 0.02),
  • Maximum (sacara standar 0.2),
  • MaShift (sacara standar 0)

gambaran:

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Para B is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Para B provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Para B.mq4?

  • Download Para B.mq4
  • Copy Para B.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Para B.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Para B.mq4 is available on your Chart

How to remove Para B.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus
xm-no-deposit-bonus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ngabagikeun
artikel saméméhna4 sesi

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply