Parabolic SAR, Parabolic

Parabolic SAR, Parabolic

19321
0
ngabagikeun

Hiji alat gede pikeun tren di handap, ieu plot hiji indikator trend jelas dina sagala pigura waktos.

Parabolic SAR Indikator Téknis dikembangkeun pikeun analisa pasar Trending. indikator anu diwangun dina bagan harga. Indikator Ieu sarupa jeung Pindah Indikator Rata-rata mibanda hijina bédana nu Parabolic SAR ngalir kalayan akselerasi luhur jeung bisa ngarobah posisi na dina watesan hargana. indikator anu handap harga on pasar bula (nepi Trend), lamun éta bearish (Trend handap), éta luhur harga.

Lamun harga crosses garis Parabolic SAR, nu robah warna ka warna indikator, sarta nilai salajengna na anu situated dina sisi séjén hargana. Lamun misalna hiji indikator péngkolan teu lumangsung, nu maksimum atawa harga minimum keur jaman saméméhna bakal ngawula salaku titik awal. Nalika indikator ngajadikeun péngkolan hiji, méré sinyal ti tungtung trend (tahap koreksi atanapi datar), atanapi tina péngkolan na.

The Parabolic SAR mangrupa indikator beredar pikeun nyadiakeun titik kaluar. posisi panjang kudu ditutup nalika sinks harga handap garis SAR, posisi pondok kudu ditutup nalika hargana naék luhur garis SAR. Ieu sering kasus nu indikator fungsi minangka garis labuh eureun.

Lamun posisi lila dibuka (i.e., hargana luhur garis SAR), garis Parabolic SAR bakal balik nepi, paduli naon arah harga nyandak. Panjang gerakan garis SAR gumantung dina skala gerakan harga.

balitungan

SAR(abdi) = SAR(i-1)+GAGANCANGAN*(EPRICE(i-1)-SAR(i-1))

di mana:
SAR(i-1) — is the value of the indicator on the previous bar;
ACCELERATION — is the acceleration factor;
EPRICE(i-1) — is the highest (panghandapna) harga keur jaman saméméhna (EPRICE = luhur pikeun posisi panjang tur EPRICE = low pikeun posisi pondok).

Nilai indikator nambahan lamun harga bar ayeuna leuwih luhur batan saméméhna bullish sabalikna. Faktor akselerasi (GAGANCANGAN) bakal ganda dina waktos anu sareng, nu bakal ngakibatkeun Parabolic SAR jeung harga datang babarengan. Istilah sanésna, nu gancang hargana tumuwuh atanapi sinks, nu gancang indikator ngadeukeutan harga.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Parabolic SAR, Parabolic nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Parabolic SAR, Parabolic nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Parabolic SAR, Parabolic.mq4?

  • Ngundeur Parabolic SAR, Parabolic.mq4
  • Salinan Parabolic SAR, Parabolic.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Parabolic SAR, Parabolic.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Parabolic SAR, Parabolic.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Parabolic SAR, Parabolic.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Parabolic SAR, Parabolic

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply