pangsi Star

pangsi Star

16778
0
ngabagikeun

Hiji indikator yén plot titik pangsi ayeuna sacara real waktos, tinimbang ngagunakeun data bersejarah, sareng pilihan pivots na adjustability pikeun sakabéh pigura waktos.

Indikator Ieu draws titik pangsi ayeuna, teu plot jujutan. Beresih jeung basajan.

Pilihan Standar, Fibonacci, Camarilla, itungan pangsi Woody sarta Demark.

Itungan anu dumasar kana bar saméméhna tina périoda dipilih.

ganda xOpen = iOpen(0,inpPeriod,1);
ganda xClose = iClose(0,inpPeriod,1);
ganda xHigh = iHigh(0,inpPeriod,1);

ganda xLow = iLow(0,inpPeriod,1);

setting standar téh H1, pikeun scalping.

input int xShift = 3; // X-Axis Shift
xLen int input = 25; // Panjang garis

  • xShift Posisi garis pangsi relatif ka bar mimiti (Jumlah positif shifts ka katuhu).
  • xLen susunan panjang garis (ku Jumlah bar, dina tiori).

Dua garis tambahan anu digambar - saméméhna dinten urang High na Low.

Unggal sarta unggal garis bisa nyetél ka liking Anjeun: warna, gaya, kakandeleun (Nyetél warna kana Euweuh keur mareuman garis).

Lamun nempoan pigura waktu anu leuwih badag batan jaman set indikator urang, garis teu digambar, disebutkeun aranjeunna ngan ngahalangan.

//— tarik Galur
upami(inpPeriod>= Periode())
{
upami(jaman()<= 1440)
{
DrawLevel(“Yesterdays High”,xYH,StyleYH,WidthYH,LevelYH);
DrawLevel(“Yesterdays Low”,xYL,StyleYL,WidthYL,LevelYL);
}
DrawLevel(“R3”,xR3, StyleR3, WidthR3, LevelR3);
DrawLevel(“R2”,xR2, StyleR2, WidthR2, LevelR2);
DrawLevel(“R1”,xR1, StyleR1, WidthR1, LevelR1);
DrawLevel(“PP”,xPP,StylePP,WidthPP,LevelPP);
DrawLevel(“S1”,xS1, StyleS1, WidthS1, LevelS1);
DrawLevel(“S2”,xS2, StyleS2, WidthS2, LevelS2);
DrawLevel(“S3”,xS3, StyleS3, WidthS3, LevelS3);
}

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Pangsi Star nyaeta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Pangsi Star nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Pivot Star.mq4?

  • Ngundeur Pivot Star.mq4
  • Nyalin Pivot Star.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Pivot Star.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Pivot Star.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Pivot Star.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

pangsi Star

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply