Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang)

Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang)

15606
0
ngabagikeun

Ngagambarkeun hiji tampilan quarterly dina harga jeung aksi pasar. Expands on ADX nyadiakeun Tinjauan langkung akurat pasar.

Hal ieu dimekarkeun dina prinsip lianna, teu on ADX urang. Chand nunjukkeun 13 minggu SMA salaku dasar indikator. Ieu ngagambarkeun suku (3 bulan = 65 poé gawé) kabiasaan tina populance pasar ngeunaan harga. Rata pondok mangrupa 10% tina hiji panjang sarta anu kasarna sarua tujuh.

  1. Chand ngajak ka garis informasi di handap pikeun indikator: tambah-dikurangan 0.3% atawa 0.1% (gumantung kana pasaran). Aya kapercayaan yén trend up mimiti lamun indikator crosses informasi luhur garis handap-up. Tur aya ogé kapercayaan anu trend handap dimimitian lamun indikator crosses garis informasi handap ti luhur ka handap. trend dianggap minangka neraskeun salami garis Ravi tumuwuh. Trend handap – salami garis Ravi ragrag. Mun indikator kabukti deui garis enol eta hartina trend nyaeta ngaliwatan sarta saluran geus mimiti. Tapi lamun indikator kabukti deui teu ngalirkeun antara garis informasi eta hartina trend geus dihanca.

Indikator dina diri pisan basajan tur ampir identik jeung osilator Harga sarta Frendy. Hal unik teh pamakéan sahiji indikator laju konvergénsi-divergence salaku pointer trend, Mayar perhatian ka divergence nu persis teu ka simpang averages.

Lamun urang nganggap metoda gambar ADX, mangka urang bisa dicatet yén indikator boga dua smoothings. Ravi boga salah smoothing. Hal ieu ngajadikeun indikator beuki sénsitip, sarta eta gera ngeunaan awal jeung ahir trend saméméhna ti 18-poé ADX.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang) nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang) nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4?

  • ngundeur Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4
  • salinan Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • indikator Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang).mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Ravi (Index Verifikasi Aksi rentang)

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply