Index Kakuatan relatif (RSI)

Index Kakuatan relatif (RSI)

24739
0
ngabagikeun

acclaimed harga handap indikator Welles Wilder urang pikeun sakabéh pigura waktos.

Nalika Wilder ngawanohkeun Index Kakuatan relatif, anjeunna dianjurkeun maké RSI 14 poé.. Ti saprak éta, 9-beurang 25 poé indikator Index relatif Kakuatan ogé geus miboga popularitas.

Hiji métode populér tina analisa RSI nya éta néangan hiji divergence nu kaamanan nu geus nyieun tinggi anyar, tapi RSI kasebut gagal ngaleuwihan luhur na saméméhna. divergence Ieu mangrupa indikasi hiji ngabalikeun impending. Nalika Dewan Kakuatan relatif lajeng robah handap sarta ragrag handap trough panganyarna na, eta disebut geus réngsé a “gagalna ayun”. Kagagalan ayun dianggap konfirmasi tina ngabalikeun impending.

Cara ngagunakeun Index Kakuatan relatif pikeun analisis bagan:

  • Tops jeung layung
    Dewan Kakuatan relatif biasana tops luhur 70 na layung handap 30. Ieu biasana ngabentuk tops ieu na layung saméméh bagan harga kaayaan;
  • formasi bagan
    The RSI mindeng ngabentuk bagan pola kayaning sirah na taktak atawa triangles anu bisa atawa bisa jadi ditingali dina bagan harga;
  • gagalna ayun (Rojongan atanapi Résistansi penetrations atanapi breakouts)
    Ieu tempat Dewan relatif Kakuatan surpasses a luhur saméméhna (puncak) atawa ragrag handap hiji low panganyarna (trough);
  • Rojongan na tingkat Résistansi
    Dewan relatif Kakuatan nempokeun, kadang leuwih jelas ti harga diri, tingkatan rojongan tur lalawanan.
  • Divergences
    Salaku dibahas di luhur, divergences lumangsung nalika harga ngajadikeun hiji tinggi anyar (atawa low) nu henteu dikonfirmasi ku tinggi anyar (atawa low) dina Index Kakuatan relatif. Harga biasana bener jeung move dina arah RSI nu.

balitungan

= RSI 100-(100/(1+U / D))

di mana:

  • U - nyaeta jumlah rata-rata parobahan harga positif;
  • D - nyaeta jumlah rata-rata parobahan harga négatip.

MT4 Indikator – Undeur Parentah

Index Kakuatan relatif (RSI) nyaéta Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Index Kakuatan relatif (RSI) nyadiakeun pikeun kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities jeung pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Kumaha carana install Index Kakuatan relatif (RSI).mq4?

  • Ngundeur Index Kakuatan relatif (RSI).mq4
  • Salinan Index relatif Kakuatan (RSI).mq4 ka to Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina Index Kakuatan relatif (RSI).mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator Index relatif Kakuatan (RSI).mq4 geus sadia dina Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun Index Kakuatan relatif (RSI).mq4 ti Metatrader Anjeun 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

xm-no-deposit-bonus
MT4 Indikator Lagu di handap:

Index Kakuatan relatif (RSI)

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply